Pagrindinis Renginiai Kulinariniai skaitymai

Kulinariniai skaitymai

Kulinariniai skaitymai: kulinarija N. Gogolio kūriniuose (II dalis)

Paskaita tęs pokalbį apie kulinariją N. Gogolio kūriniuose.  Renginį veda Natalija Andrejeva. Renginys vyks rusų k. Bilietų kainos: suaugusiems – 1,20 €, moksleiviams, studentams, senjorams – 0,60 €.

Plačiau


Kulinariniai skaitymai: kulinarija N. Gogolio kūryboje

Paskaita skirta kulinarijai N. Gogolio kūriniuose. Renginį veda Natalija Andrejeva. Renginys vyks rusų k. Bilietų kainos:  Suaugusiems – 1,20 € Moksleiviams, studentams, senjorams – 0,60 €

Plačiau


Кulinarija A. Puškino kūryboje

2019 m. birželio 29 d. (šeštadienį) 13 val. Literatūrinis A. Puškino muziejus kviečia į renginį „Kulinariniai skaitymai: kulinarija A. Puškino kūryboje“   Renginys skirtas A. Puškino kulinariniams pomėgiams. Pakalbėsime apie dvarininkų skonius ir kaip tai atsispindėjo A. Puškino kūryboje.   Renginį veda Natalija Andrejeva.   Renginys vyks rusų k.   Renginio trukmė – 1,5 val.   Bilietų kainos:  Suaugusiems – 1,20 € Moksleiviams, studentams, senjorams – 0,60 €

Plačiau


XIX a. kulinarinių knygų apžvalga

2019 m. gegužės 19 d. (sekmadienį) 14 val. Literatūrinis A. Puškino muziejus kviečia į renginį „Kulinariniai skaitymai: XIX a. kulinarinių knygų apžvalga“.   Renginys skirtas XIX a. kulinarinėms knygoms. Pakalbėsime apie dvarininkų skonius, kulinarinių knygų autorius, apie žinomų receptų pakeitimus bei jų ekvivalentus šiuolaikiniame pasaulyje.   Renginį veda Natalija Andrejeeva.   Renginys vyks rusų k.   Renginio trukmė – 1,5 val.   Bilietų kainos:   Suaugusiems – 1,20 € Moksleiviams, studentams, senjorams – 0,60 €

Plačiau


Kulinarija Levo Pavliščevo dienoraštyje

  2019 m. kovo 2 d. (šeštadienį) 13 val. Literatūrinis A. Puškino muziejus kviečia į renginį „Kulinariniai skaitymai: kulinarija L. Pavliščevo dienoraštyje“.   „Kulinariniai skaitymai“ –  tai naujas renginių ciklas, kurį sudarys paskaitos apie XIX amžiaus kulinariją literatūroje.    Ciklo atidarymo renginys skirtas Markučių dvaro kulinarijai, kuri buvo paminėta Levo Pavliščevo dienoraštyje. L. Pavliščevas (Grigorijaus Puškino pusbrolis) lankė Markučius 1910 m. ir paliko užrašų apie dvaro kasdienybę.   Susitikimą ves Literatūrinio A. Puškino muziejaus muziejininkė Julija Žurina ir kulinarijos ekspertė Natalija Andrejeeva.   Renginio...

Plačiau